iDeals Board Room is een effectieve oplossing voor een zeer vertrouwelijke Raad van Bestuur.

Deze board management software is ontworpen om alle vergaderprocessen te optimaliseren en de efficiëntie van het werk te verbeteren.

iDeals Board Room is uitgerust met gebruiksvriendelijke functies en een nauwgezet beveiligingssysteem, dat u helpt om de hele vergadering te houden, te beginnen met de voorafgaande voorbereiding van de vergadering tot de publicatie van documenten na de vergadering.

Dankzij de unieke functies biedt iDeals Board Room aan de beheerders en managers ook eenvoudige en veilige toegang tot documenten en vergaderingen op elk platform – iOS, Android en Windows. iDeals Board Room helpt managers en secretarissen om de productiviteit van de vergaderingen te verhogen en tegelijkertijd de kosten te minimaliseren.

Nu moeten de leden van de Raad van Bestuur sneller en vaker bredere beslissingen nemen, zodat ze uitgebreide op feiten gebaseerde informatie nodig hebben. Dat is de reden waarom de digitalisering van informatie is van cruciaal belang voor de besluitvorming op het hoogste niveau – dit maakt ze meer professioneel en en gecontroleerde processen verminderen het risico van aansprakelijkheid.

iDeals Board Room vereenvoudigt het werk voor het hele team. De secretarissen van uw bedrijf kunnen vergaderingen van de Raad van Bestuur sneller en efficiënter voorbereiden. Leden van de Raad van Bestuur hebben altijd actuele informatie bij de hand en kunnen er zeker van zijn dat beslissingen worden geregistreerd in een tijdschrift, dat beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang. IT-professionals hebben gemoedsrust, omdat iDeals Board Room de hoogste niveaus van bescherming biedt, zelfs op mobiele apparaten.

iDeals Board Rooms is een professionele oplossing voor veilige en efficiënte “vergaderingen van de Raad van Bestuur” (boardroom meeting). Haar brede scala aan functies helpt de “bedrijfscommissies” (board offices), en bedrijfssecretarissen bereiden mappen voor vergaderingen voor en zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date zijn, zelfs wanneer er op het laatste moment wijzigingen zijn. Leiders en leden van de Raad van Bestuur kunnen zeer vertrouwelijke documenten voor vergaderingen op hun desktop of mobiel apparaat lezen, omdat het hoogste niveau van gegevensbescherming standaard is.

Maximale veiligheid op het werk elke dag:

 • IT-beveiliging, vervaardigd in Duitsland, gevestigd in Duitsland of in andere Europese landen
 • Hosting in datacenters met een hoge beschikbaarheid, gecertificeerd volgens de ISO 27001-norm, in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg
 • Twee-factor-authenticatie om aanvallen met behulp van social engineering-technieken te voorkomen
 • Volledig gescheiden administratie van het Dataroom-centrum en de data rooms zelf
 • Database- en bestandssysteem- versleuteling
 • Beperkte firewall
 • Strikte bescherming van leveranciers en beheerders
 • Zeer veilige 256-bits AES-GCM-versleuteling op servers, mobiele toepassingen en desktopclients
 • Zeer veilige 256-bits SSL / TLS-versleuteling tijdens gegevensoverdracht
 • Integratie van managementtechnologie met gegevenstoegangsrechten
 • Beveiligingscategorieën voor de consequente uitvoering van het bedrijfsbeleid
 • Externe beveiligingscontroles van onze applicaties meerdere keren per jaar

Veilige en effectieve “vergadering van de Raad van Bestuur”

Alle informatie met betrekking tot de besluitvorming in één oogopslag

Maximale bescherming van alle vertrouwelijke informatie en documenten

Effectieve planning van vergaderingen in verband met de digitalisering van alle vergaderprocessen in het kantoor van de bedrijfssecretaris

Gemakkelijke en veilige toegang tot documenten voor “vergaderingen van de Raad van Bestuur” (boardroom meeting) vanaf elk mobiel apparaat