Diligent Boardroom

Om de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren, heeft Diligent Company een eenvoudige en functionele oplossing ontwikkeld: Diligent Boards. Het is een platform voor doeltreffend leiderschap en probleemloze documentverwerking. Deze board software is perfect voor besprekingen en bestuursvergaderingen, bestanden delen en samenwerken, evenals het opzetten van de beveiliging van bedrijfsinformatie.

Met de hulp van de Diligent Boards kunnen zowel bestuurders als leidinggevenden efficiënt communiceren met collega’s en partners, gemakkelijker en sneller rapporten opstellen en comités oprichten. Het platform maakt gebruik van real-time toegang tot documenten en kalenders vanaf vaste en draagbare apparaten, waardoor er onderweg gewerkt kan worden.
Daarnaast werkt Diligent Board als een handig contentmanagementplatform voor het maken en verspreiden van vergaderdocumenten, en het samenwerken aan deze documenten. Het is beschikbaar als een cloud-gebaseerde en een on-premise toepassing.

Dit zijn de belangrijkste elementen van board portal:

 • analysetools;
 • virtuele ruimte voor veilige gegevensopslag;
 • aanpassen van machtigingen;
 • aantekeningen bij documenten;
 • beheer van vergaderingen en documenten;
 • vragenlijsten en stemmingstools;
 • gemakkelijk zoeken in de bronnen en archieven.

Nog een element dat moet worden vermeld is Diligent board books – een unieke tool die het mogelijk maakt om eenvoudig materialen voor de bestuursvergaderingen te maken en te verspreiden.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van Diligent software

De software is zowel nuttig voor bestuurders, beheerders als voor de algemene leiderschapsprocessen die door teamleden worden uitgevoerd. Hij heeft de volgende voordelen:

 1. De slimme en intuïtieve interface van elektronische board portals. Er is niet veel tijd nodig voor de opleiding.
 2. Een handige voorbeeldweergave van documenten en een perfect algemeen inzicht in de organisatie van vergaderingen en het werk – een handige functie voor bestuurders.
 3. Een brede waaier aan tools voor het beheer van vergaderingen, waaronder samenwerking, toegangsniveau-instellingen, agenda en meldingen.
 4. Permanente klantenondersteuning via live chat en telefoon.
 5. Sommige beoordelingen over board portal vermelden dat de software een geweldig beleid heeft voor de toegangscontrole van inhoud.

Als een van de meest geavanceerde oplossingen voor vergaderbeheer is Diligent perfect als contentmanagement-, vergader- en toewijdingssoftware. Dit platform is zowel nuttig voor bestuurders en beheerders als voor hun onderschikten. Het zorgt voor snel en efficiënt werken in real time, waarbij er geen papierwerk meer nodig is.