boardmaps clear logo

BoardMaps is de oplossing die u zal helpen uw bestuursvergaderingen te verbeteren, betere beslissingen te nemen en deze direct om te zetten in acties. Deze software zal de workflow structureren door ze in handige en gemakkelijk te begrijpen stappen te verdelen.

Wat zijn de andere kenmerken van deze board software?

 • Veilig chatten – een handige omgeving voor discussies, notulen en bestanden
 • Omvang van de huidige punten
 • Vergaderagenda’s
 • Ontwerpen van mogelijke beslissingen en plannen
 • Peilingen en stemmingen
 • Beheersysteem voor taken
 • Real-time rapportage over de uitvoering

Tijdens bestuursvergaderingen moeten de bestuurders de strategie bedenken en een plan van aanpak opstellen dat het bedrijf naar de gewenste doelstellingen brengt. Daarom moeten leidinggevenden voor ze naar de vergadering komen op de hoogte zijn van alle processen die binnen het bedrijf plaatsvinden en van de huidige updates.

Dat is niet eenvoudig door het gebrek aan tijd. Deze taak wordt nog ingewikkelder, aangezien Amerikaanse bedrijven vaak samenwerken met bedrijven uit Europa en een hoofdkantoor in andere landen hebben. Gelukkig hebben we tegenwoordig genoeg technologie om dit probleem op te lossen.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van BoardMaps board portal software

Waarom kiezen voor BoardMaps voor uw bedrijf?

 • Het is de enige probleemgerichte dienst voor bestuursbeheer
 • Alle beslissingen worden geregistreerd en opgevolgd
 • U kunt de beslissing volgen tijdens de uitvoering om te zien of het doel wordt bereikt
 • Het geeft u de mogelijkheid een definitief plan op te stellen voor een vergadering

BoardMaps volgt alle onopgeloste punten op, zodat leidinggevenden geen van deze punten over het hoofd zien. En omdat alle lopende zaken overzichtelijk worden gestructureerd, kunt u voor de vergadering bepalen welke punten u naar voren wilt brengen en bespreken. Vervolgens kunt u een agenda maken voor de komende zitting en deze samen met ondersteunend materiaal onder de deelnemers verdelen, zodat iedereen zich kan voorbereiden op de bespreking. U kunt beheren wie de agenda en afzonderlijke punten kan bekijken en aanpassen.

Omdat iedereen zich kan voorbereiden op de vergadering, wordt het gemakkelijk om een vruchtbare bijeenkomst te organiseren. Met BoardMaps kunt u discussies en terugkoppelingen opnemen en opslaan in het virtuele archief. Tijdens de bijeenkomst kunnen de leden ontwerpen van besluiten maken en daarover stemmen om de beste te kiezen.

Met BoardMaps kunt u actiepunten starten en er deadlines en verantwoordelijke leden aan toewijzen. En als de actie ingewikkeld is, kunt u gemakkelijk trapsgewijze en gerelateerde punten creëren om een volledige structuur op te zetten. Nu kunnen alle bestuurders de voortgang volgen en er zeker van zijn dat niemand iets mist. Daardoor kan de workflow worden versneld en kunnen beslissingen in de toekomst worden verbeterd door de huidige resultaten te analyseren.