Board Intelligence

Het bijhouden van talrijke documenten en bedrijfstaken is vrij moeilijk en tijdrovend. Gelukkig zijn er oplossingen voor vergaderbeheer zoals Board Intelligence om u te helpen. Het is een platform om vergaderingen te organiseren, bedrijfsmaterialen te verwerken en samen te werken. Met een geavanceerde board portal wordt papierwerk volledig overbodig en kunt u bestuursprocessen stroomlijnen.

Board Intelligence is een cloud-gebaseerd platform dat bestuurders en beheerders de mogelijkheid biedt om vergaderingen en comités te organiseren, direct toegang te krijgen tot de benodigde bestanden, aantekeningen aan te brengen en te bekijken, en voordeel te halen uit analyses en statistieken. Het is een van de beste board portals en biedt een brede waaier aan tools voor vergaderbeheer.

Dit zijn enkele belangrijke elementen van Board Intelligence:

• Documenten in real time verwerken: bewerken, notities toevoegen, toegangsniveau instellen. De gebruikers kunnen direct op de hoogte worden gebracht van wijzigingen.
• Een stemsysteem voor een efficiënter en sneller besluitvormingsproces.
• Een systeem voor het schrijven van documenten en rapporten, dat papierwerk en handmatige analyses overbodig maakt.
• Snel en eenvoudig documenten doorzoeken. Vind de materialen die u nodig heeft in enkele seconden.
• Online opleiding voor nieuwe gebruikers – uw team kan nu binnen een dag de volledige werking van de applicatie gaan benutten.
Merk op dat deze board portal software alleen beschikbaar is als een cloud-gebaseerde toepassing. Het wordt niet geïnstalleerd op de apparaten van de gebruikers en een internetverbinding is vereist voor gebruik.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van Board Intelligence meeting management software

Waarom duizenden klanten kiezen voor Board Intelligence board management software? Talloze beoordelingen van board portal tonen aan dat het een handige en veelzijdige oplossing is voor bedrijven van elke omvang en industrie. Dit zijn zijn sterke punten:

  1.  Board Intelligence is beschikbaar via zowel desktop als mobiele apparaten; het is compatibel met iPhone en Android.
  2. Er is een permanente klantenondersteuning beschikbaar via telefoon en e-mail. De assistenten reageren snel.
  3. De handige, gebruikersvriendelijke interface maakt dit platform een plezier om te gebruiken. Er is niet veel opleiding nodig.
  4. Het platform stroomlijnt de werkorganisatie dankzij kant-en-klare rapportsjablonen, een grote verscheidenheid aan documentbeheertools en eenvoudige samenwerkingsopties.
  5. Board Intelligence heeft een aangenaam prijsbeleid en is interessant voor zowel publieke als private bedrijven, ongeacht hun specialisatie.

Board Intelligence verdient het om een van de beste leveranciers van board portals te worden genoemd – het biedt een gebruiksklaar platform voor efficiënte documentverwerking en het organiseren van vergaderingen.